Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek

Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek

Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kendi işine kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalettir.

Rüyada okulda yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzda değişime neden olabilecek bir hareketiniz planlandığı şekilde devam etmeyebilir.

Rüyada okulda yağmur yağdığını görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine yorulur.

Rüyada yağmur yağdığını hissetmek başarı için yılmadan çalışılacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur ve dolu yağdığını görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun çok yağdığını görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, endişelerinin son bulacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine delalet eder.

Rüyada çok fazla yağmur yağdığını görmek çareye ve çözüme ulaşacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstüne yağmur yağdığını görmek çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışarda yağmur yağdığını görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments