Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize alamet etmektedir.

Rüyada yağmurun hızlı yağdığını görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içine yağmur yağmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, kirli işlere bulaşacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine tabir olunur.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne yağmur yağmak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada evine yağmur yağmak dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur yağdığını izlemek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments