Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek bir sınavdan geçileceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, ticaretin açılacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, daha rahat para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Aşk, iş, para, aileyle ilgili olumlu gelişmeler v.b herhangi bir konuda işler oldukça şanslı şekilde ilerleyebilir.

Rüyada şakır şakır yağmur yağdığını görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına işaret etmektedir.

Rüyada şakır şakır yağmur görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurun üstüne yağdığını görmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada gök gürültülü yağmur yağdığını görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur yağmak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına işaret eder.

Rüyada evde yağmur yağdığını görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta yağmur yağdığını görmek dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok hızlı yağmur yağdığını görmek ona özlemle sarılacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments