Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine yağmur yağmak

Rüyada üzerine yağmur yağmak

Rüyada üzerine yağmur yağmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Rüyada üzerine yağmur yağmak gördüyseniz:

  • Arzularınızın artışı, sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Rüyada çamurlu yağmur yağdığını görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sürekli yağmur yağdığını görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sevdiği birine hediye alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yazın yağmur yağdığını görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta yağmur yağdığını görmek sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yağmurla karışık dolu yağdığını görmek yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada düğünde yağmur yağdığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, insanlar tarafından ayıplanacağına delalettir.

Rüyada üstüne yağmur yağdığını görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda yağmur yağdığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments