Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık yağmur suyu görmek

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, maddi gücünün eksileceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık yağmur suyu gördüyseniz:

  • Bazı kayıplarınız olabilir ya da bir şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine inanılır.

Rüyada bulanık yağmur yağdığını görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine inanılır.

Rüyada bulanık ve duru su görmek alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içine girmek bir bebek sahibi olacağına, dertlerinden arınacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık su görmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada suyu bulanık görmek çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, büyük paralara sahip olacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, her zaman çok başarılı olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments