Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su görmek

Rüyada bulanık su görmek

Rüyada bulanık su görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık su gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada su bulanık görmek kazancının da garanti ve sabit olacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine inanılır.

Rüyada bulanık sularda yüzmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, birlikteliğe başlayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine inanılır.

Rüyada bulanık suya düşmek doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada bulanık su birikintisi görmek ardından yeni bir iş bulunacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmemek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yeni bir ortama girileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada bulanık su dökmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek sevdiği insanların olacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments