Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık ve duru su görmek

Rüyada bulanık ve duru su görmek

Rüyada bulanık ve duru su görmek yeni bir çevre edinileceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulur.

Rüyada bulanık ve duru su gördüyseniz:

  • Araştırmalar sonucu öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bir anda atılıma geçeceğine yorulur.

Rüyada duru suyun içinde yürümek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada duru suya girmek keyifleneceğine ve afiyette olacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada duru berrak su görmek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak çirkin iftiralara uğrayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru su içmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine rivayet eder.

Rüyada duru suya düşmek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Rüyada temiz duru su görmek ekmeğinin azalacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, korkularının üzerine gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments