Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun içinden geçmek

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, çevrenizden takdir görmeye alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek gördüyseniz:

  • Herkes akıldan çok duygularıyla hareket ediyor ; bunun bilincinde olmanızda fayda var.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyu geçmek birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, çok büyük kısmetler elde edileceğine, malının ve parasının da büyüyeceğine delalettir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine inanılır.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalettir.

Rüyada bulanık su içinde yürümek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla suyun içinden geçmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments