Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu bulanık görmek

Rüyada suyu bulanık görmek

Rüyada suyu bulanık görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada suyu bulanık gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada bulanık suyu temizlemek çok eğleneceğine, uzaktan haberler işiteceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek hanesine huzurun dolacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya atlamak ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyu görmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, işlerine dört elle sarılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada çok bulanık su görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suya girmemek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde bulanık su görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments