Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamayı herkesten çok hak ettiniz.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyu geçmek ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına inanılır.

Rüyada su üstünden geçmek elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments