Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun içine girmek

Rüyada bulanık suyun içine girmek

Rüyada bulanık suyun içine girmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, maddi durumun düzeltileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun içine girmek gördüyseniz:

  • En son planınız, hedefiniz veya kafanızdaki bir iş için hızla ilerleyerek atışınızı yapabilirsiniz.

Rüyada bulanık suyun içine girmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmek öz güven kazanacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık havuza girmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sel bulanık su görmek sorunlarının çözüme kavuşacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık yağmur suyu görmek can sıkıntısının geçeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments