Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık ve temiz su görmek

Rüyada bulanık ve temiz su görmek

Rüyada bulanık ve temiz su görmek alım gücünün zayıflamayacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına alamet eder.

Rüyada bulanık ve temiz su gördüyseniz:

  • Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyunu bulanık görmek içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık sularda yüzmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada evde bulanık su görmek çok büyük üzüntüler duyacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine inanılır.

Rüyada bulanık su yüzmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmek kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments