Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su aktığını görmek

Rüyada bulanık su aktığını görmek

Rüyada bulanık su aktığını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, borçlarını ödeyeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su aktığını gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerginlikleri veya sıkıntılı durumu saymazsak, ailenizi, evinizi veya özel hayatınızı ilgilendiren konularda ilerleme kaydedebilirsiniz.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, kendisini üzen insanları hayatından çıkartacağına ve yaşanan üzücü olaylardan ötürü ortaya çıkan endişenin sona ereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık su aktığını görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek masrafların altında kalacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, eşit davranılacağına işaret eder.

Rüyada şişede bulanık su görmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık ve duru su görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık akan su görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok bulanık su görmek kazançlı adımlar atılacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments