Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde bulanık su görmek

Rüyada evde bulanık su görmek

Rüyada evde bulanık su görmek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, bedeninin şifa bulacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Rüyada evde bulanık su gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili konulardaysa bazı pürüzler olabilir.

Rüyada evde bulanık su görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmemek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada bulanık yosunlu su görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine işarettir.

Rüyada suyu bulanık görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suya düşmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık ve temiz su görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, büyük bir yenilgi alacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments