Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya girmek

Rüyada bulanık suya girmek

Rüyada bulanık suya girmek aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, alacaklıların kapısını aşındıracağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suya girmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız işlere talip olma veya tutamayacağınız sözler verme ihtimaliniz söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık suya girmek çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içine girmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık havuza girmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine tabir olunur.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık su çamur görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments