Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su yüzmek

Rüyada bulanık su yüzmek

Rüyada bulanık su yüzmek gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık su yüzmek gördüyseniz:

  • Çok farklı bir yola girmek ya da farklı bir yönde ilerlemek üzeresiniz.

Rüyada bulanık su yüzmek daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık sularda yüzmek çevresinin hep insanlarla dolu olacağına, deneyim kazanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yüzmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, dilediği gibi yaşayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada bulanık derede yüzmek kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, günden güne sorunlarının artacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, hastalığının düzeleceğine inanılır.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments