Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz suyunu bulanık görmek

Rüyada deniz suyunu bulanık görmek

Rüyada deniz suyunu bulanık görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Rüyada deniz suyunu bulanık gördüyseniz:

  • Ummadığınız anda beklenmedik bir pürüzle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada deniz suyunu bulanık görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık deniz suyu görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, lüksünün artacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık denizde balık görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada denizin bulanık olduğunu görmek anne ve baba duası alınacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada denizi dalgalı ve bulanık görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işarettir.

Rüyada bulanık denizden çıkmak kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, canlanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı bulanık deniz görmek eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, bazı sıkıntılara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sorunları başarıyla çözmeye, işlerinin baltalanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments