Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak ve bulanık su görmek

Rüyada berrak ve bulanık su görmek

Rüyada berrak ve bulanık su görmek çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, tamamlanmadan kalacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada berrak ve bulanık su gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Rüyada berrak ve bulanık su görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada berrak su içinde yürümek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada akan berrak su görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru berrak su görmek eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada durgun berrak su görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına işaret eder.

Rüyada berrak suya girmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, aile içinden destek görecek olan rüya sahibinin bir müddet daha kendisini toparlamakta güçlük çekeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments