Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık sularda yüzmek

Rüyada bulanık sularda yüzmek

Rüyada bulanık sularda yüzmek afiyette giden düzeninden olacağına, haram mala, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bulanık sularda yüzmek gördüyseniz:

  • İstikrarlı bir gelecek kurmanıza veya yeteneklerinizi daha verimli değerlendirmenize katkısı olacak evraklarınızı ya da kağıt üzerinde ki işleri korumalısınız.

Rüyada bulanık su yüzmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada bulanık sularda yüzmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık derede yüzmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına alamet eder.

Rüyada bulanık gölde yüzmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına delalet eder.

Rüyada bulanık denizde yüzdüğünü görmek elinin darlık görmeyeceğine, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments