Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun üstünden geçmek

Rüyada suyun üstünden geçmek

Rüyada suyun üstünden geçmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Çalıştığınız yerdeki olumsuz atmosferi görmezden gelmeli, dedikodulara kulak asmamalısınız.

Rüyada suyun üstünden geçmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada su üstünden geçmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstünden geçmek sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada köprü üstünden geçmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden geçmek büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek büyük zararlar getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments