Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyu geçmek

Rüyada bulanık suyu geçmek

Rüyada bulanık suyu geçmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyu geçmek gördüyseniz:

  • Ters giden şeyleri görmezden gelmek ileride daha büyük sorun yaratabilir.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suyu geçmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çok büyük kısmetlere sahip olacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Rüyada bulanık dereden geçmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, böylece kişinin hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık ve duru su görmek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine inanılır.

Rüyada su bulanık görmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments