Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su üstünden geçmek

Rüyada su üstünden geçmek

Rüyada su üstünden geçmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, önemli kararlar alınacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünden geçmek gördüyseniz:

  • Yeni planlar ya da yöntemler için gerekli çalışmaları yaparken etraftaki kişileri hoş tutmayı da unutmamanız gerekiyor.

Rüyada su üstünden geçmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üstünden geçmek yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zaferler kazanacağına delalet eder.

Rüyada suyun üstünden geçmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, yeni bir işe girileceğine, koyu muhabbette kalacağına işarettir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine delalettir.

Rüyada deniz üstünden arabayla geçmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz üstündeki köprüden geçmek maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada üstünden geçmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments