Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak rızkın gittikçe azalacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, tövbe etmeden vefata, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suya atlamak ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su üstünden atlamak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, mutlu bir insan olunacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada suyun üstünden atlamak müjdeli ve güzel haberler alacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine işaret eder.

Rüyada bulanık sudan atlamak eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments