Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suların üstünden atlamak

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, düzenin bozulacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak gördüyseniz:

  • Oldukça fazla emek harcadığınız planlarınızla ilgili önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık suyun üstünden atlamak hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suların üstünden atlamak rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Rüyada bulanık suya atlamak rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada bulanık suyun üstünden geçmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada suyun üstünden atlamak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalettir.

Rüyada su üstünden atlamak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına inanılır.

Rüyada akan suyun üstünden atlamak sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada bulanık sudan atlamak arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments