Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık su ve çamur görmek

Rüyada bulanık su ve çamur görmek

Rüyada bulanık su ve çamur görmek kederden ve stresten kurtulacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su ve çamur gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada bulanık su ve çamur görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su çamur görmek kazançlı işlere gireceğine, hayırlı günler yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurlu bulanık su görmek işlerin günden güne bozulacağına, özlemelerin son bulacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık çamur görmek işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı bulanık su görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına inanılır.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine yorulur.

Rüyada bulanık suya atlamak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok iyi işler ortaya konacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments