Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık havuza girmek

Rüyada bulanık havuza girmek

Rüyada bulanık havuza girmek azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, ekmeğin kesileceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, işinin ehli durumuna geleceğine, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine işaret eder.

Rüyada bulanık havuza girmek gördüyseniz:

  • Kadınsanız sevdiğiniz kimsenin çok istediğiniz bir davranışıyla karşılaşacaksınız.

Rüyada bulanık havuza girmek helal ekmek yeneceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık havuz görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık sulu havuz görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya delalet etmektedir.

Rüyada bulanık havuzda yüzmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık havuz suyu görmek haklılığının anlaşılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık havuzda yüzdüğünü görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun içine girmek borçların hafifleyeceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına delalettir.

Rüyada bulanık suya girmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, hastalıkların da kalıcı olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments