Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sel bulanık su görmek

Rüyada sel bulanık su görmek

Rüyada sel bulanık su görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ele güne muhtaç olacağına, çözümlere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sel bulanık su gördüyseniz:

  • Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir.

Rüyada sel bulanık su görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık su sel görmek mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık sel görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, çirkin bir iş yapmaya yorulmaktadır.

Rüyada sel suyundan geçmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine inanılır.

Rüyada sel su görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine işaret eder.

Rüyada sel suyunda boğulmak elindeki işi rayına oturtacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına rivayet eder.

Rüyada sel suyunda kaybolmak yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, asık yüzlerin güleceğine inanılır.

Rüyada sel gibi su görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, zorluğa düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments