Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık denize düşmek

Rüyada bulanık denize düşmek

Rüyada bulanık denize düşmek büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, huzur dolu günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalettir.

Rüyada bulanık denize düşmek gördüyseniz:

  • Yoksa işleriniz olumsuz yönde etkilenecek.

Rüyada bulanık denize düşmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, paslı bir çiviye basabileceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalettir.

Rüyada bulanık nehre düşmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık göle düşmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, uygulayacağına delalettir.

Rüyada bulanık dereye düşmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bulanık suya düşmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık denizden çıkmak bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, pek çok olumlu gelişmelere, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret eder.

Rüyada dalgalı ve bulanık denizde yüzmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments