Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık dereye düşmek

Rüyada bulanık dereye düşmek

Rüyada bulanık dereye düşmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, bedeninin şifa bulacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, zor günlerin uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye düşmek gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada bulanık dereye düşmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık dereden geçmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık dere görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kazancın gittikçe artacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına delalet eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık dereye görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dereyi bulanık görmek pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine alamet eder.

Rüyada derede bulanık su görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments