Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık nehre düşmek

Rüyada bulanık nehre düşmek

Rüyada bulanık nehre düşmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Rüyada bulanık nehre düşmek gördüyseniz:

  • Aslında istememenize rağmen katlanmanız gereken durumlar, kişiler, iş birlikleri veya konular söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık nehre düşmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırat nehrine düşmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına işaret eder.

Rüyada nehre düşmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya düşmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine delalettir.

Rüyada bulanık dereye düşmek kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada bulanık göle düşmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada bulanık denize düşmek hastalıklarının düzeleceğine, güzel bir hayat geçireceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments