Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suya düşmek

Rüyada bulanık suya düşmek

Rüyada bulanık suya düşmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, yalnız kalmak isteyeceğine, kişinin içinin daralacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya düşmek gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada bulanık suyun içine düşmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suya düşmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık dereye düşmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bulanık nehre düşmek ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada bulanık göle düşmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada bulanık denize düşmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada bulanık su aktığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada bulanık suyu geçmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments