Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık göle düşmek

Rüyada bulanık göle düşmek

Rüyada bulanık göle düşmek zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, refaha erişileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık göle düşmek gördüyseniz:

  • Asıl niyetinizi saklama çabasında olmanız veya bazı konulara en başından hayır dememeniz, her iki tarafında memnun kalabileceği sonuçlar elde edilmesi veya uzlaşmacı ilerlenebilmesi açısından önem taşıyor olabilir.

Rüyada bulanık göle düşmek hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada bulanık gölde balık görmek düzeninin yıkılmayacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık bir göl görmek büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bulanık göle görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık gölde yüzmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, işlerin yavaşlayacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık göl görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, kinin ve nefretin son bulacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık dereye düşmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine delalettir.

Rüyada bulanık denize düşmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments