Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suyun içinde olmak

Rüyada bulanık suyun içinde olmak

Rüyada bulanık suyun içinde olmak evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, engellerden kurtulacağına, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada bulanık su içinde yürümek iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada bulanık suyun içinde olmak güven kaybına uğrayacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, kazalardan ve belalardan korunacağına işaret eder.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık su içinde balık görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada evin içinde bulanık su görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına inanılır.

Rüyada bulanık su içtiğini görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, fikirlerinin çatışacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına alamet eder.

Rüyada şişede bulanık su görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada bulanık deniz suyu görmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments