Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık dereden geçmek

Rüyada bulanık dereden geçmek

Rüyada bulanık dereden geçmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, hastalıkların son bulacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine yorulur.

Rüyada bulanık dereden geçmek gördüyseniz:

  • Yalnızsanız karşı cinsten birisinden bir davet almanız olasıdır.

Rüyada bulanık dereden geçmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede bulanık su görmek yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada bulanık derede balık tutmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bulanık dereye görmek yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine işaret eder.

Rüyada bulanık dereye düşmek ele geçen kazancın günden güne artacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bulanık dere görmek keyfinin ve moralinin kaçacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada dereyi bulanık görmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza delalet eder.

Rüyada bulanık derede yüzmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments