Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık nehirden geçmek

Rüyada bulanık nehirden geçmek

Rüyada bulanık nehirden geçmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirden geçmek gördüyseniz:

  • Ne yapalım, katlanmak zorundasınız.

Rüyada bulanık nehirden geçmek yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bol şanslı bir döneme girileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yoğun stres altında kalacağına, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık nehir görmek aşama kaydedeceğine, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehir geçmek doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına inanılır.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan nehirden geçmek hasta ise şifa bulacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirden karşıya geçmek kırgınların barışacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments