Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su bulanık görmek

Rüyada su bulanık görmek

Rüyada su bulanık görmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine delalettir.

Rüyada su bulanık gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık suya girmek isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına yorulur.

Rüyada bulanık suyu temizlemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Rüyada kuyuda bulanık su görmek dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık akan su görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada bulanık su yüzmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok bulanık su görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada musluktan bulanık su aktığını görmek fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada bulanık su dökmek düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments