Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanik sudan geçmek

Rüyada bulanik sudan geçmek

Rüyada bulanik sudan geçmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, evine haciz geleceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bulanik sudan geçmek gördüyseniz:

  • Başkalarını memnun etmeye çalışarak seçeneklerinizi kısıtlamamalısınız.

Rüyada bulanik sudan geçmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada duru sudan geçmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada temiz sudan geçmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada ata binip sudan geçmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına yorulur.

Rüyada sudan karşıya geçmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çamurlu sudan geçmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada derin sudan geçmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments