Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru sudan geçmek

Rüyada duru sudan geçmek

Rüyada duru sudan geçmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada duru sudan geçmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları söz konusu olabilir.

Rüyada duru sudan geçmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, alim insanlardan sayılacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada duru suda balık görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, çok hayırlı insan olunacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada durulmuş deniz görmek maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru bir deniz görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suda yürümek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, tekin olmayan işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru berrak su görmek yeni malların alınacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru deniz görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, canın derdine düşeceğine, özellikle para konusunda şansının açılacağına yorulur.

Rüyada bulanık ve duru su görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments