Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan karşıya geçmek

Rüyada sudan karşıya geçmek

Rüyada sudan karşıya geçmek çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Rüyada sudan karşıya geçmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata binip sudan geçmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada akan sudan geçmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanik sudan geçmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kirli sudan geçmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada duru sudan geçmek mevcut konforunun da devam edeceğine, yüzünün her daim güleceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Rüyada çamurlu sudan geçmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kazancının artacağına,, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments