Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan yürüyerek geçmek

Rüyada sudan yürüyerek geçmek

Rüyada sudan yürüyerek geçmek güç ve para kaybedeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, şansızlığın kırılacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına işarettir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Rüyada arabayla sudan geçmek zorlukların bir anda biteceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duru sudan geçmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına delalettir.

Rüyada bulanik sudan geçmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan sudan geçmek gün sayacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine delalettir.

Rüyada ata binip sudan geçmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına inanılır.

Rüyada durgun sudan geçmek kapanan bütün kapıların açılacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, büyük başarıla kazanacağına inanılır.

Rüyada kirli sudan geçmek yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sudan karşıya geçmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments