Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ata binip sudan geçmek

Rüyada ata binip sudan geçmek

Rüyada ata binip sudan geçmek işlerinin yarım kalacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Rüyada ata binip sudan geçmek gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada ata binip sudan geçmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ata binip gitmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada ata binip gezmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, hem hayatının kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz ata binip gitmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata binip düştüğünü görmek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata binip kaçmak bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, tabiatı kötü olan kişiye tabir olunur.

Rüyada beyaz ata binip gezmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ata binip düşmek hayatını yoluna sokacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments