Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz sudan geçmek

Rüyada temiz sudan geçmek

Rüyada temiz sudan geçmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, amacına ulaşabileceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulur.

Rüyada temiz sudan geçmek gördüyseniz:

  • Ortaklık veya iş birliği gerektiren konularda ya da ekip çalışmaları esnasında bazı problemler oluşabilir.

Rüyada temiz sudan karşıya geçmek doğru haber almaya, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına inanılır.

Rüyada temiz sudan geçmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, halinin iyi olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek başarılarının devam edeceğine, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sudan yürüyerek geçmek çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sudan geçmek kişinin gülen yüzünün solacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Rüyada bulanik sudan geçmek geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çamurlu sudan geçmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, malını ve canını emniyete alacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil sudan geçmek çok zor dönemlerden geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments