Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda ölmek

Rüyada bulanık suda ölmek

Rüyada bulanık suda ölmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda ölmek gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebildiğiniz kadar yardım etmenizde fayda var.

Rüyada bulanık suda ölmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kendini bulanık suda görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda koşmak kurtuluşu bulacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, dertlerden kurtulmaya işaret eder.

Rüyada bulanık suda batmak şansının ve kısmetinin açılacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada bulanık suda boğulmak hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine inanılır.

Rüyada bulanık suda timsah görmek kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments