Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda halı yıkamak

Rüyada bulanık suda halı yıkamak

Rüyada bulanık suda halı yıkamak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz veya güvendiğiniz kişilerin bazı hareketleri sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suda halı yıkamak sorunlarının da çözüleceğine, hidayete ereceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulur.

Rüyada suda halı yıkamak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda yüzdüğünü görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına işarettir.

Rüyada birini bulanık suda görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek büyük kayıplara uğrayacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda yürümek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, onlara hocalık edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments