Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda koşmak

Rüyada bulanık suda koşmak

Rüyada bulanık suda koşmak hayatın temposunun yükseleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, emrinde insan çalıştıracağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda koşmak gördüyseniz:

  • Mevcut çelişkili durumlardan kurtulmak için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekiyor.

Rüyada bulanık suda koşmak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek kötü sözler duyacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birini bulanık suda görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, şansının bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda yılan görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına yorulur.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek onun kıymetini her daim bileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bulanık suda balık avlamak sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, bir üniversitede hoca olunacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada kendini bulanık suda görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments