Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bulanık suda görmek

Rüyada kendini bulanık suda görmek

Rüyada kendini bulanık suda görmek hayırlı haberler alınacağına, rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, günahlarına tövbe edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini bulanık suda gördüyseniz:

  • Ufak bir sürpriz söz konusu olabilir.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bulanık suda yıkanmak rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada bulanık suda boğulduğunu görmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, onlarla gönül birliği edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balık avlamak ferah bir eve geçileceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada bulanık suda yılan görmek içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, dostlardan zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda halı yıkamak alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda yüzmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments