Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda batmak

Rüyada bulanık suda batmak

Rüyada bulanık suda batmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, zenginlik içinde olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bulanık suda batmak gördüyseniz:

  • Ruhsal, maddi veya gayrimenkullerinizi ilgilendiren konularda yaratıcı fikirlerle karşı karşıya gelebilirsiniz.

Rüyada bulanık suda batmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada bulanık suya batmak bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada suda dibe batmak zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada suda batmak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda ölmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, maaşının artacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek iyi gelir getiren işler yapılacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda koşmak uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bereketli yağmurlara, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments