Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda kaybolmak

Rüyada bulanık suda kaybolmak

Rüyada bulanık suda kaybolmak şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda kaybolmak gördüyseniz:

  • Doğru bilgilendirilmeniz durumunda kazanan taraf olabilirsiniz.

Rüyada bulanık suda kaybolmak hayal edilen eve kavuşulacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda ölmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, işlerinin yarım kalacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada bulanık suda abdest almak dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada bulanık suda yılan görmek müjdeli haberler alacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada eşini bulanık suda görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments