Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini bulanık suda görmek

Rüyada eşini bulanık suda görmek

Rüyada eşini bulanık suda görmek bereket ve huzur geleceğine, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada eşini bulanık suda gördüyseniz:

  • Alelacele tavırlar ise, sizi, kötü anlaşmaların, iş birliklerinin veya ilişkilerin kucağına atabilir.

Rüyada eşini bulanık suda görmek bol bol hayır duası alınacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, düşmanlarını kaybetmeye inanılır.

Rüyada bulanık suda timsah görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, arkadaştan görülecek faydaya, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini bulanık suda görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına tabir olunur.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak güvensizliğini yeneceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, yorulacağına işarettir.

Rüyada bulanık suda batmak sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine tabir olunur.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda ölmek yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments