Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulanık suda balıklar görmek

Rüyada bulanık suda balıklar görmek

Rüyada bulanık suda balıklar görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada bulanık suda balıklar gördüyseniz:

  • Maddi ya da fiziksel olarak sizi nelerin mutlu ettiğini bulmanız gerekiyor.

Rüyada bulanık suda balık görmek çok zor zamanlar geçireceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık avlamak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda büyük balık görmek sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulanık suda balık yakalamak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bulanık suda balıklar görmek zorluklarını aşacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, dinine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda boğulan görmek başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, tabiri caizse can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suda çamaşır yıkamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, adım adım başarıya ulaşılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulanık suda birinin boğulduğunu görmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments